Welkom bij i VO Worx | Voice Over Service

voice over voor jingles

i VO Worx staat voor Ivo's Voice Over Worx van Ivo Boudewijns. Dé plek waar je alles vindt wanneer je een tekst ingesproken wil hebben voor jouw commercial, promo, jingle, bedrijfsfilm, webvideo of voice response systeem. Ik laat jouw tekst tot leven komen in de sfeer, het tempo en met de energie die jij wenst! Een vertrouwenwekkende stem die zich kan inleven in elke inspreeksituatie. Of het nu gaat om een typetje voor een cartoon of animatie, of om een serieuze complexe tekst voor een bedrijfsfilm of instructievideo.


Professioneel Stemacteur

Ivo's stem is al jaren lang te horen in verschillende commercials op lokale, regionale en landelijke radio- en tv-zenders. Als station voice over kun je hem door heel Nederland bij verschillende radiostations en bedrijven horen. Zijn copywriting is terug te vinden in veel promo's van landelijke radio en tv stations.

stem voor commercials

Daarnaast is Ivo actief bij verschillende radiostations als dj, music-director en consultant. In 1989 startte hij als avondjock bij Midstad FM in Utrecht, werkte hij als redacteur en producer bij Radio Veronica en daarna presenteerde hij in de glorietijd van HOT Radio 6 jaar lang de ochtendshow van deze zender en was hij verantwoordelijk voor de music-scheduling. In de daarop volgende jaren is hij lange tijd Music Director bij Omroep Brabant en Radio Decibel en adviseert hij verschillende radiozenders als 3FM, Q-Music, Radio Veronica, MNM, Studio Brussel, BNR en Radio 1. Ook verzorgt hij voor enkele Nederlands radiozenders de audiovormgeving en doet hij custom-made sound fx design voor onder meer BBC Radio 1.


Radio Trainer

Ivo is gespecialiseerd in het ontwikkelen van op de luisteraar gerichte ‘programming-concepten’ en ‘music brands’ met behulp van scherpe station analyses, motiverende talent coaching, OES-strategy coaching en Powergold & Selector ‘performance enhancement’.

Dus of je nou een eenvoudige voice over zoekt voor een commercial, originele en klantgerichte copy, volledige radiovormgeving, iemand die het (music-)’brand’ voor je station ontwikkelt of de jocks van je zender coacht…bij Ivo ben je aan het juiste adres..

Kijk en luister eens rond op deze site om een indruk te krijgen van de mogelijkheden hoe ik jou en je product kan helpen. Op de demopagina's vind je veel audio- en videovoorbeelden van de voice over en vormgevingsmogelijkheden. Ook kun je een aantal voorbeelden bekijken van hoe ik je kan helpen met creatieve copywriting en op de site van Radio Trainer lees je alles over de radio consultancy services.

Linkedin Profile Ivo Boudewijns