Creatieve originele en effectieve teksten

Er voor zorgen dat jouw boodschap wel over komt is tegenwoordig een hele opgave. De consument krijgt steeds meer informatie op zich afgevuurd en via steeds meer kanalen. Loze kreten en krachttermen als "de beste service" en "de nummer 1 in..." vallen niet meer op en wekken eerder argwaan dan vertrouwen.

Een effectieve tekst voor een reclamecampagne of zelfs de teksten voor radio jingles en promo's vereisen vandaag de dag heel wat meer inventiviteit en originaliteit. Daarnaast springt een moderne klantgerichte tekst in op de belangrijkste behoeften, geneugten en angsten van de consument.

Beeld en gevoel

Het visualiseren van teksten en het gebruik van 'storytelling' zijn daarbij belangrijke tools waarmee het mogelijk wordt de klant zelf een beeld te laten vormen van het product en het gevoel dat daarbij hoort. Zodat ze zich volledig kunnen identificeren met jouw bedrijf, product of radio- of tv-zender.

Ivo weet dat als geen ander en biedt de mogelijkheid om voor elke productie spreekteksten of webteksten te schrijven en/of redigeren. Bel of mail Ivo voor de interessante tarieven.

creative copywriter

"Er zijn maar weinig mensen in de radiobranche die zo onzettend veel vakkennis hebben als Ivo Boudewijns. Hij weet alles van dit medium. Of het nou om het muziekformat gaat of de imaging van het station, Ivo weet over alles mee te praten en het geheel te goed onderbouwen. Erg leerzaam."

Ferry van der Heijden | Eigenaar Lekker Hip Audio
originele copywriting

Ik heb elke keer weer een grote smile op mijn gezicht als we de nieuwe teksten van Ivo binnen krijgen. Bij de ideeen zitten telkens opnieuw briljante dingen waar wij natuurlijk erg blij mee zijn:)

Niels van Rooij | Hoofd Radio - Studio 040/Glow FM
effectieve copywriting

"De promoteksten die Ivo voor BNR Nieuwsradio heeft geschreven spreken de luisteraar direct aan waardoor de impact groter wordt en de boodschap beter in het geheugen van de luisteraar blijft hangen."

Robert-Jan Knook | Ex-Station Manager BNR Nieuwsradio