• commercial demo's

  Reclame die je hoort

  Op zoek naar een Voice Over voor een commercial die de boodschap weet over te brengen? Een stem met warmte, persoonlijkheid en die vertrouwen uitstraalt? En eentje die zich weet in te leven in de stijl van communicatie en de beoogde doelgroep?

  Ivo is een allround Voice Over waardoor zijn stem is in te zetten in uiteenlopende scenario's. Van een hardsell commercial die als het ware uit de radio springt tot een softsell boodschap die intimiteit en menselijkheid overbrengt.

 • radio imaging demo's

  De hits tussen de hits

  De sound van je radiostation of programma wordt voor een groot deel bepaald door de vormgeving. Belangrijk dus dat deze de juiste informatie communiceert en op de juiste manier voor jouw doelgroep.

  Ivo is gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke en herkenbare brands door middel van audiovormgeving. Op maat gemaakt voor jouw station, jouw markt en jouw doelgroep. Van een relaxte maar wel onderscheidende sound voor een Classic Rock format tot een rebels en humoristisch geluid voor een CHR format.

 • video voice over demo's

  Voor oog Ún oor

  Beelden zeggen meer dan woorden maar vaak versterken de juiste woorden op de juiste momenten de beelden!

  Wanneer je een Voice Over zoekt die zich kan aanpassen aan jouw tv-commercial, movie trailer of webvideo ben je bij Ivo aan het juiste adres. Een Voice Over die zich weet in te leven en daardoor de boodschap van de beelden versterkt weet over te brengen. Een stem die niet alleen voorleest maar ook begrijpt wat hij vertelt.

 • overige audio & video demo's

  Van alles en nog wat

  Voor sommige producties heb je een niet alledaagse stem nodig. Een stem van een grappig typetje of een immitatie van een bekende persoon.

  Ivo heeft aardig wat niet zo voor de handliggende stemkarakters in zijn arsenaal uiteenlopend van bekendheden als Paul Jambers en Chriet Titulaer tot een Amsterdamse bouwvakker, een Hagenese autodealer, een Indiase winkelier en vele andere stemmen geschikt voor cartoons, animaties en apps.

 • Gouwe Ouwe Kneiters

  Ivo heeft ruim 20 jaar ervaring in het inspreken van Voice Overs voor verschillende doeleinden. In die tijd heeft hij veel dingen ingesproken en geproduceerd waar hij trots op is. Maar ook dingen die inmiddels laten we zeggen lichtelijk gedateerd klinken of dingen die gewoon grandioos fout gingen.

  Om uiteenlopende redenen leuk om te bewaren in het Demo Archief om zo nu en dan nog een keer naar te luisteren en om te lachen.

 • custom audio & video demo's

  Handwerk op maat

  Als je een grote productie laat maken wil je natuurlijk zeker weten dat het idee dat jij in je hoofd hebt ook zo wordt uitgevoerd als jij bedacht hebt.

  Dat is begrijpelijk en daarom is het mogelijk om bij grote opdrachten een op maat gemaakte demo aan te vragen die specifiek van toepassing is op jouw idee. Ook is er de mogelijkheid een klein gedeelte van de opdracht kostenloos te laten produceren zodat je een goede indruk krijgt van hoe het eindproduct gaat klinken.