CHR Radio Imaging

Originele creatieve jingles voor CHR Radio? Ivo maakt ze voor je! Het idee, de teksten, de stem en de volledige productie. Altijd op maat gemaakt en perfect aansluitend op de sound van je station en je doelgroep.

Classic Rock Radio Imaging

Ook voor een format als Classic Rock weet Ivo een uniek en herkenbaar geluid neer te zetten dat hip en van deze tijd klinkt zonder schreeuwerig te worden. En in alle aspecten volledig gefocust op jouw luisteraars.

CHR Radio Sweepers

Vette sweepers die je makkelijk over elk intro kunt draaien en klinken als voorgeproduceerde Power Intro's? Op maat van het muziek-DNA van jouw station zodat je je station kunt 'branden' zonder de muziek te stopppen.

Hot AC Radio Imaging

Een jinglepakket dat past bij een mainstream muziekformat maar dat wel genoeg energie en pit heeft? Ivo maakt het voor je! Perfect voor een hedendaagse lokale omroep en andere stations met een Hot AC format.

Rock Radio Imaging

Het ene station is het andere niet. En ook bepaalde programma's vragen soms om een afwijkende vormgeving. Voor een Dance of juist Rock georienteerd programma of station maakt Ivo imaging die perfect aansluit bij jouw muziekformat en jouw doelgroep.

AC Radio Imaging

Radio vormgeving voor een station dat klasse uitstraalt en er voor de luisteraar is om mee te relaxen vraagt om subtiele en slimme imaging. Ivo weet dat als geen ander en zorgt dat de vormgeving de juiste toon, stijl en energie heeft.