• Betaalbare Voice Over

  Betaalbare Stem

  Snel een goede en tegelijkertijd betaalbare voice over nodig voor een commercial, radiovormgeving of een bedrijfsfilm? Ivo levert snel, accuraat en in de stijl die bij jouw zender, bedrijf of product past. Een stem die betrouwbaarheid uitstraalt op een hedendaagse manier en direct de 'call to action' emotie van je klant weet aan te spreken.

 • Originele Copywriting

  Creatieve Teksten

  Je kunt de tekst van je commercial, promo of bedrijfsfilm natuurlijk beginnen met: "Het is weer zover..." of "Nu helemaal vernieuwd" maar dan hoort je klant alleen "bla bla bla". Ivo kan je helpen met er voor te zorgen dat jouw boodschap wel opvalt, overkomt en vertrouwen geeft. Zorg dat jouw bedrijf of product boven de 'bla bla bla' uitsteekt!

 • Radio Vormgeving, Jingles & Commercials

  Volledige Productie

  De audio branding van je radio- of tv-zender een unieke en herkenbare 'signature sound' geven of je (bedrijfs)film voorzien van audio design dat het beeld ondersteunt en versterkt? Of de audio voor een commercial, bedrijfsfilm of webvideo professioneel laten produceren? Ivo levert je opdracht snel en volledig op maat gemaakt naar jouw wensen.

 • Radio Advies & Coaching

  Inspiratie & Advies

  Wanneer je werkt bij een radiostation is het prettig om van gedachten te wisselen met iemand die net zo gepassioneerd is over het medium radio als jij. Ivo levert je nieuwe invalshoeken, originele en effectieve ideeen en motiverende input voor je station en jocks op gebied van Programming strategieen, Talent coaching, Music directing en Library critiques.