De inspreekstem voor jouw product

allround voice

Of je nou een hippe hedendaagse stem nodig hebt voor een radio- of tv-commercial, een serieuze en betrouwbaar klinkende voice over voor documentaire of bedrijfsfilm, een signature stem als Station Voice of de stem van een grappig typetje, Ivo Boudewijns levert dat frisse, duidelijke, betrouwbare image met de overtuigingskracht en het geluid dat jij zoekt. En het is zo geregeld! Mail of bel me en meestal kan je tekst binnen een paar uur ingesproken worden en krijg je de productie even later binnen.

Betaalbare allround stem

i VO Worx levert professionele kwaliteit Voice Overs voor een zeer betaalbare prijs! Door de allround inzetbaarheid is het mogelijk om 1 stem en dus 1 persoon in te zetten voor verschillende doeleinden. Van commercials tot luisterboeken, van typetje tot serieuze commentaarstem voor documentaire of bedrijfsfilm. Door een goed begrip van de materie, de mogelijkheid om een tekst tot leven te brengen en beter bij de klant aan te laten komen.

voice over studio
Inspreekstijlen

Ontdek dat Ivo ook de stem is voor jouw product! Luister naar de demo's en hoor de verschillende inspreekstijlen...rustig, 'in your face', zakelijk, komisch, druk, luchtig...wat er ook nodig is voor jouw productie, i VO Worx levert het! Laat mijn stem bijdragen aan het bouwen van een betrouwbaar en gewild 'brand' voor jouw product of bedrijf. Mail of bel me om te bespreken hoe we samen kunnen werken aan het bouwen van jouw 'brand'.

 • voice over commercial

  Voice Over snel in huis

  Alle producties van i VO Worx worden geleverd in digitale geluidskwaliteit in 44,1kHz, 16 bits WAV of 320 kbps MP3. Andere formaten als aiff, ogg, au en Dalet MP2 zijn verkrijgbaar op verzoek. Levering via email of via snelle downloadserver maar ook CD-R is mogelijk.

 • voice over jingles

  Professionele Home Studio

  Alle teksten worden ingesproken in een professionele homestudio. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit audio-producten als Digidesign Protools, Shure, Sennheiser, Avalon en Symetrix. Het is mogelijk om de inspreeksessies op afstand bij te wonen en te regisseren. Inspreken op locatie is natuurlijk ook mogelijk.

 • op afstand regisseren

  Inspreeksessie regisseren

  Als je een voice over door Ivo in laat spreken kan je ook live op afstand meeluisteren en de inspreeksessie regisseren. Zo kun je sturing geven aan de manier en stijl waarop je tekst wordt ingesproken. Met jouw aanwijzingen op afstand weet je zeker dat je altijd het eindproduct krijgt zoals jij het in gedachten hebt en je hebt de opname meteen als .wav-file op je pc staan na de inspreeksessie!