Audio producties


Ook wanneer je jouw commercial of radiovormgeving volledig afgemixt en geproduceerd aangeleverd wil krijgen is dat mogelijk! Van een eenvoudige reclamespot tot een ingewikkelde soundtrack voor een (bedrijfs)film of sounddesign voor je animatie of filmproductie. Ik ben gespecialiseerd in audio branding van jouw product, bedrijf of radiostation. Een uniek en herkenbaar geluid dat zorgt voor 'returning customers' of het nu gaat om luisteraars van een radiostation, kijkers naar jouw videos of klanten in je winkel.

Vormgeving Radio
Volledige radiovormgeving

Ook wanneer je jouw commercial of jinglepakket volledig afgemixt en geproduceerd aangeleverd wil krijgen is dat mogelijk! Van een eenvoudige reclamespot tot een ingewikkelde soundtrack voor een (bedrijfs)film. Ik ben al ruim 25 jaar gespecialiseerd in audio branding van jouw product, bedrijf of radiostation. Een uniek en herkenbaar geluid dat zorgt voor 'returning customers' of het nu gaat om luisteraars van een radiostation of daadwerkelijke klanten in je winkel.

Meer info
sound design
Sound FX en sound design over de hele wereld

Voor onder meer Sticky FX, Benztown en Beds & Beats van BMG produceer ik sound design en fx die worden gebruikt over de hele wereld bij de productie van radiovormgeving en film-soundtracks.

Meer info
dj-intros
DJ-intro's en festival-openers

Natuurlijk wil je net als de grootste nationale en internationale artiesten een professioneel intro? Artiesten en festivals als Martin Garrix, Faithless, Dance Valley, Ground Zero, Dirty House Bastards, Vato Gonzalez en velen meer kiezen voor mijn producties. Ook een super vet intro voor jouw optreden of festival? Ik regel het voor je! Inclusief rechtenvrije muziek en fx.

Check de demo's
commercials
Complete productie van jouw radiocommercial

Ook voor de volledige productie van jouw radiocommercial ben je bij mij aan het juiste adres. Ik schrijf in overleg de tekst op maat, spreek de tekst in en doe de complete productie inclusief rechtenvrije muziek en geluidseffecten.

Beluister de demo's
sound design
Op maat gemaakte animatie soundtracks

Wanneer je geluiden nodig hebt die precies op maat gemaakt passen bij jouw animatie passen kan ik die leveren of zelfs op verzoek produceren. Ook in combinatie met een voice over zijn er tal van kosten-efficientie mogelijkheden die jouw product nog effectiever maken.

Meer info
Power intro's
Brand je muziek-positionering met Power intro's en Music Promos

Het muziek-image van je radiostation is een belangrijk kenmerk. Dat wil je natuurlijk zo effectief mogelijk inzetten met Music Promos en Power Intro's die ik graag voor jouw station op maat maak.

Check de demo's