SOUND DESIGN

Grand FX Library
Moderne sound in Grand FX voor CHR en Hot AC radiostations

De radiowereld verandert snel. Concurrentie is heftiger en breder dan ooit te voren. Jouw station vecht niet alleen tegen andere stations maar ook tegen apps en streaming services. De sound van de radio ontwikkelt zich en dus moet je imaging mee ontwikkelen! Hiervoor creeerde ik 365 FX & Workparts die je terug vindt in de library Grand FX van Sticky FX Productions.

Download Grand FX
Rex FX Library
Uniek geluid voor de library Rex FX

Production FX die je station een unieke sound geven zodat je vormgeving goed opvalt en de radiozender makkelijk wordt herkend bij luisteronderzoeken met verschillende onderzoeksmethodes. Voor Sticky FX ontwierp ik 365 FX en Workparts die net even anders klinken en je jingles en promos een vette en tegelijkertijd unieke sound geven.

Download Rex FX
Cool Toolz FX Library
Frisse, coole en betaalbare FX in Cool Toolz

Cool Toolz is een nieuwe betaalbare library waarmee je de imaging van jouw radiostation weer fris en cool kunt laten klinken. Voor Cool Toolz maakte ik 150 elementen die geschikt zijn voor verschillende formats en je station een unieke en hedendaagse sound geven.

Download Cool Toolz
Glide 4
De standaard voor AC en Hot AC stations; Glide 4

De FX die ik maak speciaal voor AC of Hot AC radiostations in de library-serie Glide zijn ondertussen de standaard voor radiozenders over de hele wereld in deze formats. In Glide 4 vind je 633 FX die ik maakte met het oog op de producer van staions waar nieuws en spraak worden gecombineerd met AC-muziek. Perfecte FX voor lokale en regionale zenders dus!

Download Glide 4
Kix FX
KIX FX speciaal voor pop en rock stations

Wanneer je de imaging doet voor een station dat een pop/rock georiënteerd format heeft, kan het moeilijk zijn om de juiste fx en work parts te vinden. Met de productie-elementen die ik heb geproduceerd voor KIX FX, heb je alles bij de hand wat je nodig hebt.

Download KIX FX
Radio Bomb FX
Laat je imaging ontploffen met Radio Bomb

Imaging FX speciaal voor Urban stations zijn er niet zoveel. Daarom ontwierp ik 120 FX die perfect aansluiten op de hedendaags R&B en Urban muziek. Dus waarom zou je dan genoegen nemen met fx en work parts die niet helemaal passen bij de sound van je station?

Download Radio Bomb
Power Impacts
Alleen maar Impacts in alle soorten en maten

Of je nou een impact zoekt die je promo of jingle lekker laat starten met een goeie knal of die ene impact die er voor zorgt dat productie spetterend eindigt. Je vindt ze allemaal in de 110 Power Impacts die ik maakte voor Sticky FX.

Download Power Impacts
Benztown Production FX
Custom FX voor de online Hot AC Library van Benztown

Voor de online Hot AC Library van Benztown produceer ik FX die je bij radiostations over de hele wereld terug vindt in hun vormgeving. Frisse, strakke FX en Workparts die perfect aansluiten op de muziek van vandaag.

Download Benztown Hot AC FX
micro shots
Mega veel short FX en Switchers in Micro FX

Of je nou productie doet voor een CHR, AC of Rock station, je kunt gewoon niet zonder deze elementen. Kleine, korte fx die je in je productie kunt gebruiken als separator, switcher, breaker of om een boodschap in je audio te accentueren. Korte uitbarstingen vol energie die je sweepers, jingles en promo’s de finishing touch geven!

Download Micro Shots
DNA FX
Imgaging FX die beeldend werken in DNA

Radio is het ‘theatre of the mind’, dus zou het dan niet geweldig zijn om een fx-library te hebben met alle tools die je nodig hebt om een beeld te creëren in het hoofd van de luisteraars van jouw station? Die toolkit heb ik gemaakt! Heeft 306 FX en Workparts en hij heet DNA. Deze library maakte ik in samenwerking met Виталий Кабал Овчинников.

Download DNA
Cool Cutz 5
Heeft je vormgeving last van een burnout; tijd voor Cool Cutz 5

Heeft de vormgeving van je station een burn out? Zijn je promo's saai en de station ID's toe aan een wel verdiende update? Dit pakket met FX die ik heb geproduceerd geeft je de tools om je vormgeving nieuw leven in te blazen.

Download Cool Cutz 5
Glide 3
Een droom voor Ac & Hot AC vormgevers

Het vormgeven van AC en Hot AC stations is een van de meest moeilijke taken voor een imaging director. Het vinden van goede FX libraries is niet eenvoudig maar met de FX die ik maakte voor Glide 3 ben je altijd een stap voor op de concurrentie.

Download Glide 3
Cool Cutz 4
Quick fix FX voor het opfrissen van je vormgeving

Als je op zoek bent naar een ‘quick fix’ om de imaging van je station mee op te frissen, dit zijn dé FX! Voor Cool Cutz Level 4 maakte ik opnieuw in samenwerking met Lekker Hip Audio 99 fx en beds met de opvallende sound van Cool Cutz.

Download Cool Cutz 4
Glide 2
De juiste 'feel' en 'energy' voor (Hot) AC formats in Glide 2

Als je vormgeving produceert voor een AC of Hot AC station weet je net als ik dat je dan geen behoefte hebt aan agressieve FX of beds met diepe bassen die niet passen bij de muziek van je station. Daarom maakte ik 170 FX speciaal voor AC en Hot AC formats.

Download Glide 2
X-Calibur
De sound van de eerste libraries herleeft met X-Calibur

In 1996 begon ik aan mijn eerste Production FX Library en jaren later was er de lang verwachte opvolger van de twee legendarische fx-libraries ‘X-Attack’ and ‘X-Stream’. Met dezelfde rauwe sound als de twee voorgangers uit de jaren ’90 maar met een meer subtiele sound van vandaag.

Download X-Calibur
Cool Cutz 3
Een library voor de social media samenleving van vandaag

Om het image van je radiozender als het ware een ‘social boost’ te geven maakte ik in Cool Cutz een aantal ‘social notification fx’, waarmee je je luisteraars laat weten dat je klaar staat om te communiceren. Verschillende ‘message tones’, ‘calendar reminders’ en andere fx die je social media activiteiten laten klinken.

Download Cool Cutz Level 3
Pink Noise
De hardste FX ooit in de Pink Noise Library

In de drukke radiomarkt van vandaag met veel concurrenten is het belangrijk om je vormgeving er uit te laten springen zodat het voor je luisteraars makkelijker wordt om jouw stationsnaam te herinneren. En dat doen deze 411 FX in Pink Noise als geen ander!

Download Pink Noise
Brain Freez
Een production toolkit met alle soorten FX

Een Zwitsers zakmes onder de fx-libraries! Voor de vormgevers maakte ik deze alles-in-een production tool. Brain Freez heeft alles wat je nodig hebt om je station een unieke en onderscheidende sound te geven.

Download Brain Freez
Glide AC FX
De legende onder de AC en Hot AC libraries

Het is altijd hetzelfde liedje wanneer je produceert voor AC of Hot AC formats; of de fx zijn te agressief of ze klinken veel te oud! Daarom produceerde ik deze op maat gemaakte library voor AC en Hot AC formats met FX die je vormgeving klasse geven en je boodschap accentueren op een subtiele manier.

Download Glide
Beds & Beats
Tot in detail op maat gemaakte FX voor Beds and Beats

Voor Beds and Beats/BMG maakte ik een aantal FX-pakketten die tot in het kleinste detail op maat gemaakt zijn. Ook creeerde ik voor Heart Radio London en BBC Radio 1 een aantal exclusieve FX-packages.

Download Beds and Beats
Cool Cutz 2
Tweede editie van Cool Cutz met betaalbare FX

Voor de kleine independant producer of lokale zender maakte ik deze zeer betaalbare fx-library ‘Cool Cutz – Level 2’. Een compact pakket dat alles heeft wat je nodig hebt waaronder sweeps, breakers, stoppers, drones, beat sweeps en zelfs nieuws-, weer- en verkeer-beds.

Download Cool Cutz Level 2
Cool Cutz
Betaalbare FX voor de Cool Cutz serie

De eerste editie van Cool Cutz die ik produceerde in samenwerking met Lekker Hip Audio. Een betaalbare library met plug-’n-play fx voor elk radiostation, drive-inn-show, internetstation of ziekenomroep.

Download Cool Cutz
CHR Volume 1
Eerste library voor Sticky FX

Dit is de eerste library die onder het Sticky FX label uitkwam. Hiervoor maakte ik bijna 400 FX die direct on air gingen op station als B-96 Chicago, 95.5 PLJ New York en Radio Veronica.

Download CHR Volume 1
X-Stream
Tweede FX-library komt uit in 1999

De tweede FX-library die ik produceerde heet X-Stream. Hiervoor produceerde ik 99 FX die destijds in samenwerking met AK Media nog op cd werden uitgebracht. Ook X-Stream is nu als legacy opgenomen in X-Calibur van Sticky FX.

Download X-Stream
X-Attack
Mijn eerste FX-library uit 1998

De allereerste FX-library die ik produceerde, bevatte 99 FX die ik in samenwerking met AK Media op cd uitbracht in 1998. De library is nu als legacy opgenomen in X-Calibur van Sticky FX.

Download X-Attack