Creatieve Originele En Effectieve Teksten

In de huidige wereld vol communicatie is het steeds moeilijker om jouw boodschap duidelijk over te brengen aan je klant. Steeds meer signalen strijden om gehoord en gezien te worden terwijl de consument steeds minder tijd heeft.

Er voor zorgen dat jouw boodschap wel over komt is tegenwoordig een hele opgave maar daar help ik je graag bij met mijn expertise. De consument krijgt steeds meer informatie op zich afgevuurd en via steeds meer kanalen dus je moet opvallen.

Loze kreten en krachttermen als "de beste service" en "de nummer 1 in..." vallen niet meer op en wekken eerder argwaan dan vertrouwen. Als je ook wilt dat jouw teksten voor commercials, promos en jingles echt effect hebben, dan neem contact op met mij voor creatieve en originele teksten die wel werken.Beeld en gevoel

Een effectieve tekst voor een reclamecampagne of zelfs de teksten voor radio jingles en promo's vereisen vandaag de dag heel wat meer inventiviteit en originaliteit. Je wilt dat je tekst klantgericht is en inspeelt op de belangrijkste behoeften, interesse's of angsten van jouw consument.

Het visualiseren van teksten en het gebruik van 'storytelling' zijn daarbij belangrijke tools waarmee ik het mogelijk maak voor jouw klant om zelf een beeld en gevoel van het product te krijgen. Een authentiek gevoel waarmee ze zich volledig kunnen identificeren met jouw bedrijf, product of radio- of tv-zender.

voiceover bestellen
Hoge kwaliteitsproducten

Professionele home-studio

Alle teksten spreek ik in mijn professionele homestudio met een geluidsdichte voice-booth. Bij de opnamen gebruik ik de hoogste kwaliteit audio-producten als Digidesign Protools, Shure, Sennheiser, Avalon en Symetrix.

Afhankelijk van de soort productie spreek ik je voice over in met de Sennheiser MKH-416 in combinatie met een Avalon processor, de Shure SM-7 via een Symetrix 528E of met de Stagg MCO-7 en een custom Joemeek processor.