ELKE DAG BEZIG MET GELUID

Of het nou het inspreken van een commercial of bedrijfsfilm is of de productie van sound-fx of de music-scheduling voor een radiostation, elke dag ben ik al vanaf 1988 bezig met geluid. In mijn werk als professionele voice-over, audioproducer en radioconsultant maak je allerlei leuke dingen mee die ik graag met je deel. Op mijn blog lees je een aantal van mijn ervaringen die ik dagelijks op doe in mijn werk.

https://voiceoverstem.blogspot.comRadio Trainer Blog

Naast mijn blog met ervaringen op voice over gebied, schrijf ik ook over wat ik mee maak en tegen kom als radio-consultant. Voor verschillende radiostation in binnen- en buitenland verzorg ik de music-scheduling, music-research, talent-coaching en begeleiding van programmaleiders en management. Op mijn Radio Trainer Blog vind je een groot aantal artikelen vol tips en ideeen op radiogebied.

https://ivoboudewijns.blogspot.comGallery

Om letterlijk een beeld te krijgen van wat ik allemaal doe met geluid, kun je in de Gallery verschillende foto’s bekijken die je een kijkje geven achter de schermen.

https://voiceoverstem.nl/gallery.html

Voiceover
Hoge kwaliteitsproducten

Professionele home-studio

Alle teksten spreek ik in mijn professionele homestudio met een geluidsdichte voice-booth. Bij de opnamen gebruik ik de hoogste kwaliteit audio-producten als Digidesign Protools, Shure, Sennheiser, Avalon en Symetrix.

Afhankelijk van de soort productie spreek ik je voice over in met de Sennheiser MKH-416 in combinatie met een Avalon processor, de Shure SM-7 via een Symetrix 528E of met de Stagg MCO-7 en een custom Joemeek processor.