Hoi, mijn naam is Ivo Boudewijns

Linkedin Ivo Boudewijns
Nederlandse stemacteur
Ivo Boudewijns

PROFESSIONEEL STEM ACTEUR

Mijn stem kun je al meer dan 25 jaar horen in verschillende commercials op lokale, regionale en landelijke radio- en tv-zenders. Ook als stem voor de vormgeving van radiozenders kun je me door heel Nederland bij verschillende radiostations en bedrijven tegenkomen. Verder doe ik de copywriting voor veel promo's van landelijke radio en tv stations en online content. Ik ben ook ook werkzaam voor verschillende radiostations als music-director en consultant.

In 1989 startte ik als bij Midstad FM in Utrecht als dj in de avond, ik werkte als redacteur en producer bij Radio Veronica en ik presenteerde in de glorietijd van HOT Radio 6 jaar lang de ochtendshow en was voor HOT Radio verantwoordelijk voor de music-scheduling.

In de daarop volgende jaren ging ik aan de slag als Music Director bij Omroep Brabant en Radio Decibel en startte ik met de consultancy voor verschillende radiozenders als 3FM, Q-Music, Radio Veronica, MNM, Studio Brussel, BNR en Radio 1.

Ook verzorg ik voor enkele Nederlands radiozenders de audiovormgeving en maak ik custom-made sound fx design voor onder meer Sticky FX, Beds & Beats, Benztown en BBC Radio 1.

Radio Trainer

Ik ben gespecialiseerd in het ontwikkelen van op de luisteraar gerichte ‘programming-concepten’ en ‘music brands’ met behulp van scherpe station analyses, motiverende talent coaching, OES-strategy coaching en Powergold, Selector of Music Master ‘performance enhancement’.

Dus of je nou een eenvoudige voice over zoekt voor een commercial, originele en klantgerichte copy, volledige radiovormgeving, iemand die het (music-)’brand’ voor je station ontwikkelt of de jocks van je zender coacht…bij mij ben je aan het juiste adres.

Kijk en luister eens rond op deze site om een indruk te krijgen van de mogelijkheden hoe ik jou en je product kan helpen. Op de demopagina's vindt je veel audio- en videovoorbeelden van de voice over en vormgevingsmogelijkheden. Ook kun je een aantal voorbeelden bekijken van hoe ik je kan helpen met creatieve copywriting en op de site van Radio Trainer lees je alles over mijn radio consultancy services.