BETAALBARE VOICE OVER

Hoi, mijn naam is Ivo Boudewijns. Al meer dan 25 jaar ben ik werkzaam als professionele voice-over en hoor je mijn stem terug in uiteenlopende producties op radio, tv, internet en in-store. Ik breng ook jouw teksten graag tot leven voor een heel gunstig tarief.

Dagelijks spreek ik teksten in voor verschillende opdrachtgevers. Varierend van een radio- of tv-commercial tot een serieuze en betrouwbaar klinkende voice over voor een documentaire of bedrijfsfilm. Maar ook als je op zoek bent naar een grappig typetje voor een animatie/tekenfilm of een diepe stem voor een dj-intro of een festival-opener, ben je bij mij aan het juiste adres.Allround stem

Mijn klanten omschrijven m'n stemgeluid als warm, enthousiast, helder, wervend, dynamisch, geloofwaardig en betrouwbaar. Ik kan je teksten inspreken in ABN maar ik beheers ook verschillende regionale Nederlandse accenten. Daarnaast spreek ik near-native Amerikaans-Engels en kan ik typetjes verzorgen in de Nederlands, Engelse en Duitse taal.

Door mijn ruime professionele ervaring is m'n stem flexibel inzetbaar bij zeer uiteenlopende opdrachten. Met een goed begrip van de materie geef ik ook jouw tekst de overtuigingskracht die nodig is om je klant of publiek te bereiken.Juiste 'tone of voice'

Jouw tekst kan ik inspreken in verschillende stijlen...rustig, 'in your face', zakelijk, wervend, serieus, verleidelijk, stoer, fris, jong, sprankelend, informatief, luchtig, volwassen, vertellend...wat er ook nodig is voor jouw productie, ik ga altijd voor de perfecte 'tone of voice'!

Laat mijn stem bijdragen aan het bouwen van een betrouwbaar en gewild 'brand' voor jouw product of bedrijf. Beluister en bekijk rustig mijn verschillende demo's en mail, app of bel me dan om te bespreken hoe ik voor jouw productie de perfecte voice over kan aanleveren.

stem inhuren
Hoge kwaliteitsproducten

Professionele home-studio

Alle teksten spreek ik in mijn professionele homestudio met een geluidsdichte voice-booth. Bij de opnamen gebruik ik de hoogste kwaliteit audio-producten als Digidesign Protools, Shure, Sennheiser, Avalon en Symetrix.

Afhankelijk van de soort productie spreek ik je voice over in met de Sennheiser MKH-416 in combinatie met een Avalon processor, de Shure SM-7 via een Symetrix 528E of met de Stagg MCO-7 en een custom Joemeek processor.Voice Over snel in huis
Voice over snel in huis

Alle producties heb je snel in huis in digitale geluidskwaliteit in 44,1kHz, 16 bits WAV of 320 kbps MP3. Andere formaten als aiff, ogg, au en Dalet MP2 zijn verkrijgbaar op verzoek. Levering kan via email of via snelle downloadserver maar ook CD-R is mogelijk. Bij regissseren op afstand via Sourceconnect kan je de voice over direct downloaden tijdens of na de opnamesessie.

Professionele Voice Over booth
Professionele Voice Over booth

De teksten worden ingesproken in mijn professionele homestudio. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit audio-producten als Digidesign Protools, Shure, Sennheiser, Avalon en Symetrix. Voor het inspreken van de teksten maak ik gebruik van een professionele voice over booth zodat de opnamen worden gemaakt met de juiste akoestiek en van perfecte geluidskwaliteit zijn.

voiceover op afstand regisseren
Inspreeksessie regisseren

Als je een voice over door mij laat inspreken, kan je ook live op afstand meeluisteren en de inspreeksessie regisseren. Zo kun je sturing geven aan de manier en stijl waarop je tekst wordt ingesproken. Met jouw aanwijzingen op afstand weet je zeker dat je altijd het eindproduct krijgt zoals jij het in gedachten hebt en je hebt de opname meteen als .wav-file op je pc staan na de inspreeksessie!